Er trælegetøj også et hit hos dig?

Noget af det, der fylder meget i shoppen LykkeLeg.dk er trælegesagerne. Vi elsker trælegetøj hos LykkeLeg. Og der findes så meget fint af slagsen. Faktisk startede vi med at forelske os i en masse trælegetøj til shoppen, og så er der løbende kommet andre sager til. Trælegetøjet har stadig en helt særlig plads i vores shop, og sådan bliver det ved med at være, for trælegetøj holder. Se trælegetøj her.

Derfor hitter trælegetøj!

Trælegetøj er først og fremmest godt, fordi det er et naturligt materiale. Netop materialer er et af vores store fokuspunkter. Det er vigtigt, at børnenes legetøj er lavet af sunde materialer, som ikke indeholder farlig kemi og skadelige stoffer. Legetøj skal være trygt og sikkert, før det skal være noget som helst andet. Og så skal det selvfølgelig være sjovt og lærerigt dernæst. Alt trælegetøj hos LykkeLeg.dk er lavet af sunde materialer og farvet med giftfri farver. Sådan skal det selvfølgelig være.

En af de store fordele ved trælegetøjet er også, at det er holdbart. Det er et solidt materiale, som kan tåle at blive brugt. Og faktisk synes jeg, at netop trælegetøj godt kan tåle at få ridser og slag – uden at det gør værdien mindre. Ja, det er nemlig det, vi elsker at kalde patina! Og det er der faktisk ikke ret mange andre materialer, der kan bryste sig af. Et stykke plastiklegetøj får ikke patina på helt samme måde, og ofte risikerer man, at det går i stykker, hvis det får et slag eller en flænge. Mens trælegetøjet kan være heldigt bare at få en form for ar, som bare bliver en dejlig del af historien.

En anden fordel ved trælegetøjet er, at det kan bruges gennem en lang periode. Meget trælegetøj er lavet til både små og store, og noget trælegetøj har tilmed en dobbeltfunktion, så det forlænger sin aktive levetid som legetøj hos det enkelte barn.

Du kan nok gætte, hvad det allermest populære trælegetøj er? …. Det er naturligvis trælegemaden. Trælegemad tager sig bare så fint ud, og der findes nogle rigtig fine og naturtro trælegesager til legekøkkenet. Og børnene elsker, når legetøjet ligner noget fra de voksnes verden. Trælegemaden bruges i en lang periode. Hjemme hos os har det være populært hos begge piger lang tid før de 3 år, som det meste trælegetøj egentlig henvender sig til, og vores store pige på 6 år leger stadig med trælegemaden, når det lige passer ind. Legemad er så god en rekvisit i rollelegen. Se vores udvalg af trælegemad her.

Trælegemad og trælegetøj generelt har været et hit mange år, og jeg spår, at det bliver ved med at hitte. Og så holder det samtidig!

Toaster Le Toy Van LykkeLeg Trælegetøj

Toaster Le Toy Van LykkeLeg Trælegetøj

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *